BOZKURT VE ÜÇER, ZİRAAT KATILIM ÖDEMİŞ VE ÇİĞLİ ŞUBELERİ AÇILIŞINA KATILDI

BOZKURT VE ÜÇER, ZİRAAT KATILIM ÖDEMİŞ VE ÇİĞLİ ŞUBELERİ AÇILIŞINA KATILDI

  • 21 Aralık 2022, 20:09
  • 482 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Ziraat Katılım İzmir Ödemiş Şubesi ve Çiğli Şubesi düzenlenen program ile açıldı. 

Sendikamız İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt ve Ziraat Katılım Şube Başkanımız Celil Tamer Üçer, Ziraat Katılım İzmir Ödemiş Şubesi ve Çiğli Şubesinin açılış programlarına katıldı. 

Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir ile biraraya gelen Bozkurt ve Üçer, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun 'Hayırlı Olsun' dileklerini iletti. 

Şubelerin açılış programlarına Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir'in yanı sıra Ziraat Katılım Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Esfa Emek, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Buçukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Başıbüyük,  Genel  Müdür Yardımcısı Önder Kırman, Grup Başkanı Mustafa Kürşad Çetin, Grup Başkanı  Suat Tüccar, Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı  Gökhan Esenyel, Ziraat Bankası İzmir Karşıyaka Bölge Başkanı Süleyman Yalçın, Konak Bölge Başkanı Fatih Şahan, Ziraat Katılım İzmir Şube Yöneticileri ve kalabalık bir davetli grubu katıldı. 

Bozkurt ve Üçer,  "Ülkemize ve İzmir'imize Ziraat Katılım Şubelerimizin Hayırlı olmasını diliyoruz.  Ziraat Katılım Şube Müdürü Sayın Türker Savaş ve Ödemiş Şube Müdürü Sayın Musa Dikmen ve ekibine başarılar diliyoruz."dedi.