HALKBANK İZMİR BÖLGE KOORDİNATÖRLÜK BİRİMLERİ İLE ZİRAAT BANKASI VE ZİRAAT KATILIM ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

HALKBANK İZMİR BÖLGE KOORDİNATÖRLÜK BİRİMLERİ İLE ZİRAAT BANKASI VE ZİRAAT KATILIM ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 26 Eylül 2023, 10:20
  • 320 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Baş Danışmanı Ahmet Bilmez, İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt, Erzurum Bölge Başkanı Habibe Savaş, İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr. Mümin Evren, Trabzon Bölge Başkanı Alper Özağcı, Ankara Bölge Başkanı Ali Gökhan Yücel, Halk Bankası İzmir 1., 2., 3. Bölge Koordinatörlüğü Ticari ve Kobi Pazarlama Bölümleri, Bireysel Bankacılık Bölümleri, Kredi Tahsis ve Yönetimi Bölümleri, Kambiyo Operasyon Merkezi Bölümleri, Halk Bankası Manavkuyu Şubesi, Küçükyalı Şubesi ile Ziraat Bankası Manavkuyu Şubesi, Göztepe Şubesi, Küçükyalı Şubesi ve Ziraat Katılım  Firma Analiz Bölümü, Ziraat Katılım Bayraklı Şubesi, Ziraat Katılım Ege Ticari Şubelerinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Baş Danışmanımız Bilmez ve beraberindeki Bölge Başkanlarımız, Şube Yöneticileri ve Üyelerimize sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Bilmez,“Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran Kıymetli Şube Müdürlerimize ve Değerli Üyelerimize Sendikamıza vermiş oldukları destek dolayı teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz." dedi.