ZİRAAT VE HALK BANKASI AYDIN EFELER, KOCARLI, İNCİRLİOVA, GERMENCİK, AYDIN MENDERES BULVARI ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI AYDIN EFELER, KOCARLI, İNCİRLİOVA, GERMENCİK, AYDIN MENDERES BULVARI ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

  • 27 Eylül 2023, 22:18
  • 447 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, Adana Bölge Başkanı Atilla Çoğun ve Samsun Bölge Başkanı Önder Doğan, Ziraat Bankası Aydın Efeler Şubesi, Işıklı Kavşağı Şubesi, Koçarlı Şubesi, İncirliova Şubesi, Germencik Şubesi ile Halk Bankası Aydın Sanayi Sitesi Şubesi, Aydın Menderes Bulvarı Şubesi, Koçarlı Şubesi, İncirliova Şubesi, Germencik Şubelerinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti.

Yiğit, Çoğun ve Doğan, ziyaret ettikleri şubelerde görev yapan Şube Müdürlerimiz ile üyelerimize Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını iletti. 

Yoğun mesaileri esnasında üyelerimizle birebir temaslarda bulunan Yiğit, Çoğun ve Doğan, 2024-2025 TİS kapsamındaki sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi verdi, soru ve sorunlar üzerinde konuştu, beklenti ve önerilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Yiğit, Çoğun ve Doğan, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, Şube Müdürlerimiz ile Değerli Üyelerimize, samimi sohbetleri, güler yüzleri ile Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.