ZİRAAT VE HALK BANKASI İZMİR 4.SANAYİ SİTESİ,GAZİEMİR,KARŞIYAKA,KARABAĞLAR,BİRİMLERİ,TOPTANCILAR SİTESİ ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI İZMİR 4.SANAYİ SİTESİ,GAZİEMİR,KARŞIYAKA,KARABAĞLAR,BİRİMLERİ,TOPTANCILAR SİTESİ ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

  • 06 Ekim 2023, 22:23
  • 682 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Baş Danışmanı Ahmet Bilmez, İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt, Trabzon Bölge Başkanı Alper Özağcı, Ziraat Bankası İzmir 9 Eylül Şubesi, 4.Sanayi Sitesi Şubesi, Seydiköy Şubesi, Karşıyaka Şubesi, Fahrettin Altay Şubesi, Karabağlar Şubesi, Gaziemir Şubesi, Tedarik Hizmetleri Çınarlı Depo Birimi ve İzmir BT Birimi ile Halk Bankası 4. Sanayi Sitesi Şubesi, Toptancılar Sitesi Şubesi, Karabağlar Şubesi, Gaziemir Şubesi, Halkbank Bölge İstihbarat ve Mali Tahlil Birimi Şubelerinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Baş Danışmanımız Bilmez ve beraberindeki Bölge Başkanlarımız, Şube Yöneticileri ve Üyelerimize sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Bilmez,“Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran Kıymetli Şube Müdürlerimize ve Değerli Üyelerimize Sendikamıza vermiş oldukları destek dolayı teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz." dedi.